“Шпионин сред приятели (A Spy Among Friends, минисериал, от 1 ноември по Britbox)

...
“Шпионин сред приятели (A Spy Among Friends, минисериал, от 1 ноември по Britbox)
Коментари Харесай

Първият сериал на Сталоун и другите световни премиери през ноември

“Шпионин измежду другари ” (A Spy Among Friends, минисериал, от 1 ноември по Britbox)

Шпионски трилър за времената на Студената война. Агентът от английските секрети служби МИ 6 Никълъс Елиът (в ролята Деймиън Луис) инцидентно схваща, че неговият добър другар и сътрудник Ким Филби (Гай Пиърс) в действителност работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

“Титани ” (Titans, 4 сезон, I част, от 3 ноември по HBO Max и Netflix)

Първа половина от 12-серийния четвърти сезон на телевизионния комикс на Акима Голдсман, Джеф Джоунс и Грег Берланти за компания млади супергерои от вселената на издателството DC.

“Короната ” (The Crown, V сезон, от 9 ноември по Netflix)

Продължение на скандалната драма за живота на в това време умрялата кралица Елизабет II и нейното семейство. В новите серии носителката на английската корона се играе от Имелда Стонтън, позната от филмите за Хари Потър, а брачният партньор ѝ принц Филип - от Джонатан Прайс. Сезонът обгръща интервала от 1991 до 1997 година, когато страната се управлява от консерватора Джон Мейджър, заменен по-късно от лейбъриста Тони Блеър. Сюжетът визира и разпада на фамилията на престолонаследника принц Чарлз (сега крал Чарлз III, изигран от Доминик Уест) с принцеса Даяна (Елизабет Дебики) и гибелта на последната.

“Англичанката ” (The English, минисериал, от 11 ноември по Amazon Prime Video)

Уестърн за англичанката Корнелия Лок (Емили Блънт), която през 1890 година отпътува за Дивия запад, с цел да отмъсти на индивида, отговорен за гибелта на нейния наследник.

“Кралят на Тълса ” (Tulsa King, I сезон, от 13 ноември по Paramount+)

Криминална драма, измислена и осъществена от сценариста Тейлър Шеридан ( “Йелоустоун ”, “Убиец ”, “На всяка цена ”). “Кралят на Тълса ” е първият сериал на Силвестър Сталоун, който играе началник на мафията, преди малко излязъл от пандиза и опитващ се да сътвори нова ОПГ (организирана незаконна група).

“Йелоустоун ” (Yellowstone, V сезон, от 14 ноември по Paramount+)

Продължение на уестърн драмата на Тейлър Шеридан за живота на семейство Датън, което има ранчо в Монтана на границата с националния парк “Йелоустоун ”.

“1899 ” (1899, I сезон, от 17 ноември по Netflix)

Мистичен хорър от създателите на “Тъмнината ” Янтие Фризе и Баран бо Одар. Сюжетът се върти към парахода “Керберос ”, с който група европейски емигранти пресича Атлантическия океан с вярата за нов живот в Ню Йорк. Натъкват се на зарязан транспортен съд, липсващ няколко месеца по-рано, след което животът им се трансформира в призрачен сън.

“Сексуалният живот на студентките ” (Sex Lives of College Girls, II сезон, от 17 ноември по HBO Maх)

Тийнейджърска драма с Полин Шаламе, по-възрастната сестра на Тимъти Шаламе. Сюжетът се върти към живота (главно половия, само че не само) на четири съквартирантки в студентско общежитие.

“Уилоу ” (Willow, I сезон, от 30 ноември по Disney+)

Сериал-продължение на едноименния игрален филм от 1988 година на Рон Хауърд по сюжет от Джордж Лукас и с Вал Килмър в основната роля. В новия вид некомпетентен вълшебник взема под крилото си открито новородено момиченце, което съгласно антично знамение ще победи злата магьосница, която е узурпирала властта в едно вълшебно кралство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР